ANNBLOGGERKID

by Annet Charitonova

LOVING CHALLENGES


Dostala jsem skvělou nabídku, abych se zapojila do jednoho projektu od Cosmopolitanu ve spolupráci s Aussie a napsala o svých výzvách a posléze i se svou koláží soutěžila o voucher na simulovaný let v Airbusu a320, což mi přišlo celkem zajímavý haha, i když se mi to více líbilo jako napád na hezký článek, než aby šlo pouze o výhru. V každém případě nejen já můžu vyhrát tento let, ale můžete se zapojit i vy! Více informací na konci článku.
Proto vám v tomhle článku napíšu pár svých výzev a budu ráda, pokud mi napíšete i nějaké své výzvy v komentářích! 


Výzvy, které jsem si vybrala já asi nějak šílené nebudou, ale je to opravdu něco, co se snažím dělat a myslím si, že mi to v budoucnu prospěje. 
Proto bych začala se sportem a to s badmintonem. Snažím se hrát už nějakou dobu a baví mě to, jelikož jsem vždy byla na sporty s raketkami. A dokonce jsem v devíti letech hrála squash závodně. Poslední dobou jsem se rozhodla, že se do toho pustím mnohem víc, a sice nebudu hrát závodně, chci to umět pořádně pro radost a pro své takové odreagování.


Co se týče posilování, tak to je to samé. Konečně jsem se rozhodla a domluvila si trenéra, jelikož jsem s touhle myšlenkou v hlavě chodila už opravdu dlouho, ale nemohla se pořád rozhodnout. Aby ze mě byla barbarka, tak s tím úplně nepočítám haha, ale chci, aby mé tělo mělo formu a vypadalo pořád tak dobře i když budu babička!


Pořád nepřestávám se zdravým životním stylem. 
Moje práce se skládá z toho, že musím trávit spoustu času u počítače a po tolika hodinách je to opravdu náročné, až nebezpečné. Proto cyklistika, běhání, cokoliv venku a nejen v uzavřeném prostoru, je vždy důležité a já se budu snažit si nacházet čas právě pro tyhle aktivity. Začala jsem zatím pomalu a udělala si s rodinkou výlet na kolech, kdy jsme projeli 40 km. 


Hudba, hudba, hudba. Jednou z největších výzev pro mě je, abych napsala a vydala co nejvíce songů, a tak dělala to, co miluji nejvíc!


Jsem si jistá, že bych vám dokázala popsat spoustu dalších výzev, jako je například naučit se pořádně mluvit německy a francouzsky, navrhnout nějakou kolekci, boty, procestovat co nejvíce míst na světě, seskočit si padákem a tak dál a tak dál.. Ale poslední výzva, o které se zmíním je, že se budu snažit se více vídat s kamarády. Poslední dobou jsem opravdu zavřená doma, jak kvůli práci, tak i kvůli škole a úplně jsem omezila jakékoli posezení s kamarády. Pokud jste na tom nějak podobně, tak to zkuste změnit také. Rodina, přátelé jsou v životě velmi důležité.


Pokud budete chtít, tak můžete na aussie.jenprozeny.cz hlasovat za mou koláž a třeba se nám to povede a vyhraji voucher na let, který bych vám později určitě zdokumentovala. 
Jak jsem už ale říkala, vyhrát můžete i vy a to právě takovýto let nebo až 100 balíčků Repair Miracle řady k otestování, pokud na této stránce odpovíte na soutěžní otázku.

Určitě mi napište své výzvy a přání, co si přejete změnit nebo udělat vy!


Annet

3 COMMENTS

  1. Do fitka bych také ráda začala chodit, ale pořád jsem se k tomu ještě nějak nedostala :D
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. Máme to podobný..taka z několika hodinové práce za PC, pak utíkám.., především do přírody..Snad mě běhání neopustí s ubývajícími teplotami.. Druhá polovina našeho blogu - Míša, teď tráví tři dny v týdnu taky s trenérem ve fitku, cca už přes měsíc a pokrok jde hodně znát :) A především ji trenér ukázal jak dělat věci správně a to je k nezaplacení ;)

    Lukáš
    http://ajlaffesn.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat