ANNBLOGGERKID

by Annet Charitonova

KRISTEN vol.2



Pokud mě sledujete na instagramu, tak možná víte, že jsem momentálně na dovolené. Je to tu krásné, ale zatímco jsem tu tady byla, tak jsem si uvědomila, že nezvádám jen tak sedět a nic nedělat. Internet tu bohužel není žádná sláva a má práce je skoro vždy s internetem nějak propojená. Proto se popravdě nemůžu dočkat, až budu zpět v Česku a začnu opět něco pořádně dělat. 
Našla jsem si ale malé východisko a zaplatila si internet, abych alespoň mohla přidat článek, který tu mám pro vás už déle připravený. Mimochodem.. Ani placený internet není nic skvělého, ale alespoň něco, haha. 

Jak vidíte, tak je tu opět po dlouhé době pár fotek Kristen, kterou jsem slíbila, že sem budu někdy postovat, ale nějak to pořád nevycházelo. 

Jak se vám líbí její outfit?


If you follow me on instagram, maybe you know that I'm on vacation. It's beautiful here and I'm glad for escaping somewhere after a long time. But while I was here I actually realized that I can't really stay at one place not doing anything. The internet is slow here and my job is always so connected with internet. For that reason I can't wait to get back home and start working again. 
But I found a little way out and I paid for the internet just so I can post this post, I had prepared for quite a while, at least. By the way.. Not even paid internet is great, but I'm happy for everything now, ahaha.

As you can see, this post is again with my sister Kristen. One time I told you that I will post more about her in here, but never really get to that point.

What do you think about her outfit?











Photos by: Mikolas Emr

Annet

9 COMMENTS

  1. Moc hezký fotky, jde poznat že jste sestry:)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejdřív jsem myslela že jsi to ty! :) Super outfit!

    OdpovědětVymazat
  3. Tá kabela je TOP :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. moc hezký outfit a super prostor na focení

    OdpovědětVymazat
  5. je krásné, jak jste si neskutečně podobné. Přiznávám, že jsem měla chvíli problém se zorientovat, jestli jsi to Ty, nebo ne, ikdyž jsem četla nadpis :D
    Kristen vypadá skvěle, strašně mi k overalu sedí ty brýle :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zbižňujem overaly a tento čo má Kristen je vážne skvelý! krásny outfit a to pozadie kde fotíte je tiež úžasné! ♥ Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat