ANNBLOGGERKID

by Annet Charitonova

BRATISLAVA



Pokud mě sledujete na mém instagramu, tak určitě víte, že jsme si s Kristen a Mikym udělali výlet do Bratislavy. Přidávala jsem spoustu fotek na instagram a věřte mi, že bych toho přidala i mnohem více. Ptali jste se mě, jestli se nám Bratislava líbila a odpověď je rozhodně ano, i když vím, že bydlet bych tam například asi nemohla. Ale to už je zase o něčem jiném. Jako samé město je opravdu krasné a máme v plánu se tam určitě opět vrátit a rozhodně plánujeme i nějaký Meet Up! Ano ano. Jak jsem totiž četla, tak mnozí z vás mi napsali, a proto snad něco brzy vymyslíme.

Samozřejmě jsme také natáčeli, jak náš celý výlet probíhal. Proto se tu teď zbytečně rozepisovat nebudu a vy se alespoň máte na co těšit!
Popravdě, teď nevím, kdy jej zvládnu dodělat, jelikož mám spoustu práce, ale bude. A abyste si jej nenechali ujít, tak mě sledujte na youtube.

Kdo jste z Bratislavy a chtěli byste Meet Up?
A jak se líbí Bratislava vám ostatním?

















Annet

14 COMMENTS

  1. V Bratislavě jsem nebyla, hmm. Asi se tam ale brzo vypravím. Hezký článek.
    Víš,musím říct že mi jsi dost velkým vzorem. V tom co děláš a jak jsi v tom dobrá. Něco takového bych taky chtěla. Být úspěšná youtuberka, blogerka...atd. Užívej života a hodně štěstí! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tie fotky sú super. Je skvelé, že si bola aj u nás na SR :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Napriek tomu, že som tam bola mnohokrát, atmosféru mesta som nikdy poriadne nezažila. Avšak prechádzať sa uličkami starého mesta či popri Dunaja - to je krásny pocit i zážitok.
    Som rada, že aj vám sa páčilo :-)

    lovevalentina.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší :) všechny outfity jsou opravdu super. Můj favorit je ten úplně první. Bohužel jsem v Bratislavě ještě nebyla :/

    http://theelegantzone.com

    OdpovědětVymazat
  5. musim rict, ze na nekterych fotkach mam problem vas se segrou rozlisit, mate hodne podobne rysy v obliceji :) Bratislavu znam, tata je Slovak a moji prarodice tam ziji, stejne jako teta, sestrenice ... nejezdim tam tak casto, jak bych chtela, naposled jsem tam byla minuly rok, ale i tak se mi tam libi :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  6. jsi naaadherna!
    (a jsem z Olomouce, a chci meetup:D!!♥)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, síce nie som z Bratislavy, ale na tvoj Meet Up by som jednoznačne prišla :)

    OdpovědětVymazat
  8. Úžasný článek! ^^
    A i fotky jsou krásné, ale to už je u tebe amozřejmé. :)

    everythingononepaper.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. jste překrásná a inteligentní, Annet, jsem Vámi unešena! mějte se krásně. Bára

    OdpovědětVymazat
  10. skvele fotky, strašne sa mi páči ako na tých prvých kontrastuje taska s topankami. do bratislavy idem vždy rada, ale život si tam tiež predstaviť neviem, hlavne tá doprava a neprehľadna mhdčka ma desia :D

    OdpovědětVymazat
  11. Nadherna si :) a krasne foto ako vzdy ;) meet up by bol supeeer :) Som velmi rada ze si nas tu bola navstiiviit :) 🚶je rozdiel porovnavat nasu BA z inymi hl.mestami. :D

    OdpovědětVymazat
  12. Vzhledem ke koronakrizi jsme s přítelem nechtěli cestovat někam moc daleko, kdyby se něco zvrtlo, a tak nám přišlo jako dobrý nápad udělat si výlet do Bratislavy. Myslím, že to byl super nápad, protože bez turistů toto město vypadalo zase o něco krásněji a moc jsme si to tam užili.

    OdpovědětVymazat