ANNBLOGGERKID

by Annet Charitonova

PENCIL SKIRT



Poslední dobou jsem si velice oblíbila pencil sukně. Po tom, co jsem v Cosmopolitanu viděla článek, který se právě těchto sukní týkal, tak jsem se konečně rozhodla a vydala se do obchodů, abych si našla tu svou. Dá se kombinovat úplně se vším. Nosím ji s botami na podpatku, ale i teniskami a obojí se k ní perfektně hodí.
Dalším mým favoritem je malá kabelka z Next, kterou jsem si objednávala na e-shopu Stilago a jsem s ní neuvěřitelně spokojená. Pořídila jsem si z e-shopu i peněženku Esprit, která se do ní krásně vejde, a tak mám tyto dvě věci skoro pořád u sebe.
Nedokážu nezmínit i šátek Dolce&Gabbana, který svým motivem oživuje každý outfit. Pokud mě sledujete na mém instagramu, určitě jste si jej už mohli všimnou.

Jak se vám takový outfit líbí? Vlastníte taky nějakou pencil sukni?








Tentokrát mě zlobí blogger.cz a kazí kvalitu fotek. Abyste je viděli v dobré kvalitě, stačí na ně kliknout a projít si je tímto způsobem.

Photos by: Kristen Charitonova

Annet

9 COMMENTS

  1. Takhle zkombinovaná se mi ta sukně i líbí.. Až na ten šátek - nemám ráda tyhle typy šátků, vždycky v nich vidím babičkovský styl a to zrovna moc nemusím..

    OdpovědětVymazat
  2. Naopak, mě se šátek moc líbí, je to krásný doplněk a celý outfit krásně oživí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Chtěla jsem se zeptat, zda taková sukně se hodí i holkám s menším vzrůstem (já mám cca 165 cm) strašně se mi líbí, zkouším, ale nevím. Strašně moc ti to sluší :) dokonale si ji ale umím představit s těmi teniskami :)

    OdpovědětVymazat
  4. ja bych volila nejaky vic "sexy" boty, tyhle mi prijdou takove usedle na to, jak ti ta sukne zvyraznuje hezkou postavu a i top je fajn:) vsechno je to takove moc hezke a elegantni a ty boty mi k tomu zkratka nejdou

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  5. perfektné! :) vyzeráš veľmi luxusne a topánky sú zaujímavé
    janesworldblog

    OdpovědětVymazat
  6. Wow, vyzeráš ako z francúzskeho časopisu ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Celý outfit se mi moc líbí,sluší ti to. :) Na sobě si to nedokážu přectavit a myslím,že by mi to ani neslušelo ale na tobě to opravdu vypadá moc dobře a ten šátek se mi k tomu líbí,jak jsi psala opravdu celý outfit oživuje. :)

    www.dailylifebyjulie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. V poslední době zjišťuji, že než vysoký podpatek nebo platforma, tak mám radši dámské boty slip on. Je to zvláštní, protože dřív jsem na vysoké boty nedala dopustit a nosila je do školy, do práce a prakticky všude za mnou bylo slyšet klapání podpatků. S věkem se ale preference mění a člověk na běžnou příležitost volí raději pohodlnější botu. :)

    OdpovědětVymazat