ANNBLOGGERKID

by Annet Charitonova

OC LETNANY | SHOPPING & REST



Určitě je vám jasné, že jako většina dívek miluji nakupování. Jen o nakupování to ale tak úplně být vždy nemusí. Nevím, jak vy, ale já s sebou ráda beru příbuzné nebo kamarádky, abychom společně strávily hezký den, našly si nějaké pěkné kousky na sebe, ale zároveň si odpočinuly.
Nedávno jsem dostala nabídku, zda bych nechtěla fotit nové módní inspirace pro OC Letňany, což mě zaujalo a rozhodla jsem se, že si udělám zároveň i výlet s rodinkou a Letňany navštívím.
Řeknu vám, že jsem byla mile překvapena. Nejen, že jsme si něco pořídili, ale také to byl skvělý odpočinek, jelikož se v OC nachází spoustu zajímavých míst na posezení.
Proto si myslím, že jakmile budete chtít nakupovat a nebudete si přát mít kolem sebe nějaký spěch a mačkat se v davu, tak jsou na to Letňany velice dobrým místem.





Udělali mi také velkou radost příjemní a ochotní zaměstnanci v Pietro Filipi, odkud můžete vidět pár fotek s PF outfity. 






Photos by: Kristen Charitonova

Annet

10 COMMENTS

  1. Ty jeans co mas na sobe jsou z kama prosim? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty si ještě stále v Praze ?? O.o :333♥

    OdpovědětVymazat
  3. Mě teda Letňany přijdou jako každé jiné obchodní centrum, asi mám radši chodov nebo nový smíchov. Jinak se mi moc líbí tvoje černobílá košile :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super jako vždy :) Máš dokonalé fotky a styl :)

    OdpovědětVymazat
  5. Strašně krásně focené fotky!:) Jsi moc krásná!

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky :) mají skvělou atmošku!

    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
  7. moc hezke fotky a boty :) ty kratke vlasy ti slusi, taky planuji jeste behem dubna nejaky vetsi ostrihani .. ja mm vlasy nekam po prsa (kdyz se vyzehli) a chtela bych je zkratit na ramena , tak uvidime :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  8. Moc ti to sluší a o nakupování si myslím to samé, navíc s sebou vždycky musím mít, aby mi nové oblečení schválil! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  9. Už ti to asi řeklo hodně lidí, ale ten nový sestřih ti vážně sekne ;-)

    OdpovědětVymazat
  10. OC LETŇANY je skvělé obchodní centrum, ale přijde mi, že je tam hrozně moc lidí:).
    Samozřejmě to je uplně normální, ty jsi tam byla poprvé a já v Letňanech bydlím od malička. Nicméně OC Letnany je super místo na nakupování s kamarády. Krásný článek a ta košile je opravdu krásná.

    OdpovědětVymazat