ANNBLOGGERKID

by Annet Charitonova

COSMO BLOGGERS MEETING



Ve středu jsem byla v Praze a strávila tam neuvěřitelně krásný den. Dnešní článek je ale o té první části dne, kdy jsem byla společně s dalšíma blogerkama na meetingu s časopisem Cosmopolitan, jelikož se chystá něco velice zajímavého a vy se rozhodně máte na co těšit! 

Brzy ráno jsme se s blogerkama sešly v Bauer Media, kde Cosmopolitan sídlí. Tam nás později vyzvednul mikrobus, kterým jsme se přesunuly do nádherného hotelu Popovičky, kde meeting probíhal. Nejdříve nám koordinátorka akce Klára Olivová představila celý projekt, dostaly jsme spoustu dárečků i speciální cosmobloggerscz trička, které navrhoval Jan Valda a poté jsme si daly skvělý oběd, při kterém jsme měly přítežitost poznat se ještě blíže.



Jak vidíte, po obědě následovala další část meetingu a to představení značky Urban Decay, která právě přichází do České republiky. Když jsme po obědě vešly zpátky do konferenční místnosti, čekaly tam na nás další dárečky, ze kterých jsme byly opravdu nadšení.
Dále přišla módní redaktorka časopisu Harpers Bazaar Lucie Janotová, se kterou jsme řešily současné trendy a fashion weeky.
Nakonec jsme měly možnost se osobně seznámit a popovídat si s šéfredaktorkou Cosmopolitanu Sabrinou Karasovou, která byla velice milá a přijemná, a tímto pouze děkuji Cosmo za tuto příležitost.





Odpoledne jsem si skutečně užila a jak podle poslední fotky můžete poznat, celý meeting jsem natáčela, takže brzy se těšte i na video na mém YouTube kanále

COSMO BLOGGERS - COMING SOON

Annet

2 COMMENTS

  1. musel to byt super den, urban decay jsem vzdycky chtela vyzkouset :) ani ne tak stiny, ale spis setting spreje na makeup apod :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  2. Love this! ♥
    You are making me jealous, pretty!

    adoorablee.blogspot.com

    OdpovědětVymazat