ANNBLOGGERKID

by Annet Charitonova

POLO-NECK SWEATER



Jsou za mnou dva a zatím ty nejtěžší týdny ve škole, a tak mám konečně nějaký ten čas na články. 
Psala jsem něco málo ohledně školy na svůj instagram: TADY a mnozí z vás mi napsali jaké to máte vy. Za prvé vám děkuji za to, že mi píšete něco ze svého života, jelikož většinou se vám představuji pouze já a mám pocit, že vy o mně víte opravdu moc a já vás vlastně vůbec neznám. Tak mi dělá vždy velkou radost dozvědět se něco víc o vás. A za druhé bych vám chtěla poděkovat za to, že se zvedá počet mých odběratelů jak na youtube, tak i na mé facebook page nebo na instagramu
Jste úžasní, děkuji!

Každý můj outfit je kousek mě. Tím, jak se oblékám vyjadřuji svou osobnost, a právě proto mě to tak baví. Koupím si nějaký skvělý kousek a pokaždé, co si jej beru na sebe, vymýšlím něco nového a kombinuji jej s něčím, co se zdá být na první pohled absolutně nezkombinovatelné. Tohle přesně miluji.

Jak se vám líbí tento outfit? Vymýšlíte rádi něco nového, co jste ještě neviděli a nebojíte se s tím vyjít ven?





Photos by: Kristen Charitonova

Annet

14 COMMENTS

  1. Úžasné fotky^^ Úžasná TY! ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Uzasne vedeny blog! :)) Urcite v tom pokracuj :))

    OdpovědětVymazat
  3. Sluší ti to;) super look, líbí se mi ta ležérnost :) těším se na další videa a články :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi líbí to jak se oblékáš, jsi jina. Moc se mi líbí jak se prosazuješ a na to kolik ti je jsi toho doshala hrozně Moc a moc ti to přeji jen tak dál. Rada se oblekam ale mám jeden velký blok a to je ze se bojím, bojím se si obléct něco jiného jako ostatní. Nemám ráda když jsem středem pozornosti a když si obléknu něco jiného jako ostatní tak je to velké halo a to jen pro to že bydlím v malém městě a chci být trochu jiná. http://beautyfromgirs.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Máš super outfity Anetko a i když to zní možná divně a seš mladší než já, mnohdy se snažím tebou inspirovat a vzít si něco jiného než tu klasiku ve které chodí každý. Ostrava je uplně zaostalá ve světě módy a proto vždy jak jedu do Brna k tetě je mi hned lépe :) Doufám že se někdy potkáme :) A samozřejmě tento je mega super!

    OdpovědětVymazat
  6. Anetko tvůj outfit se mi moc líbí :) Já si taky ráda vymýšlím outfity, které jsem nikde neviděla, ale někdy se bojím vyjít ven. Bydlím v malém městě, kde každý každého zná a lidi začnou pomlouvat pokaždé když se jen trošičky vystoupíš z davu. Tak ráda bych i natáčela videa ale bojím se co na to řeknou ostatní, takže si je natáčím pro sebe, ale nikde to nezveřejňuji.
    A ještě ti musím napsat, že na to kolik máš roků mi přijdeš hodně vyspělá a máš to v hlavě srovnané, což se vidí u málokoho. :) Těším se na tvůj další článek :)

    OdpovědětVymazat
  7. skvělej outfit, hlavně boty jsou perfektní!! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Moc ti to sluší... Od pasu nahoru elegance, dolů neformální až sportovní styl. Na Tobě to vypadá moc hezky, pěkné :-)

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  10. Strašně ti to sluší :) A začala jsem tě sledovat na YT a už teď miluju tvoje videa, líbí se mi, že jsi v nich sama sebou :) Jinak ten kabát vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadá to moc dobře :) koukm,že nejsem jediná kdo ve škole zažívá perné dny :D bohužel ty moje ještě přijdou a nebude to snadné :/ moc ti to sluší .)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc krasný outfit...
    kombinovat zdanlivě neslučitelné kusy mě osobně baví nejvíce i na me praci na fashion editorialech se snažím vytvařet co nejoriginalnější kombinace stylingu :)

    Anna
    http://fashionfactorybyar.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat