ANNBLOGGERKID

by Annet Charitonova

SECONDHAND PARTY




Nedávno jsem se zúčastnila zajímavé akce Secondhand party v Brně. Jedná se o akci, kde můžete vyměnit či prodat oblečení, ale také si koupit nějaký zajímavý kousek za pár korun. Jinými slovy - ideální den pro všechny slečny, které rády nakupují. Můžete si vzít kamarádky a prostě si v klidu pokecat u spousty dobrůtek, které napekla šikovná Anička - a také i jedna z pořadatelek akce! Mňam, ještě teď vzpomínám na brownies a okurkovou limonádu. Moc jsem si to užila a byla jsem mile překvapená. Určitě se podívejte na facebookové stránky a sledujte, kdy se bude konat další secondhand party. Tuto akci si prostě nesmíte nechat ujít!

PS: V nejbližší době očekávejte video z této akce!








Photo by: Anna Herníková


Annet

6 COMMENTS

  1. Ach, ja vám tak závidím takéto akcie :( Tu u nás je to slabota, nič zaujímavé súvisiace s módou sa u nás nedeje... Mimochodom, ja úplne milujem vínové pery a na tebe vyzerajú božsky :)

    www.michaelakovalcikova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá uplně super:) Na video se těším, máš super blog:)

    OdpovědětVymazat
  3. to vypadá na hodně dobro akci! Brala bych taky nějakou tady v Olomouci a hned všema deseti!:)
    Style by Eliza.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to ti tedy závidím, protože to vypadá hodně dobře,škoda jen že to mám do Prahy přes celou republiku. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Jů, Anet, díky za tip! Vůbec jsem o této akci v Brně nevěděla, doufám, že to bude pokračovat i po Vánocích, až se vrátím z Francie :) Slušelo ti to, hrozně moc a na video se teda těším!

    OdpovědětVymazat